MHAM adalah singkatan kepada nama syarikat dan merupakan lambang jenama terbaik untuk produk asma,semput,batuk,selsema dan lain-lain. Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB) telah mengeluarkan dua produk setakat ini dan akan ditambah dari semasa ke semasa .

 

Minyak Herba Asmak

Produk yang dinamakan Minyak Herba Asma Mujarab yang kemudian ditukar kepada Minyak Herba Asma dan terbaru kami menggunakan nama Minyak Herba Asmak untuk membawa produk ini lebih jauh.Ianya adalah formulasi baharu dengan teknologi nano yang dibuat khusus untuk pengguna agar lebih selamat,suci dan keberkesanannya lebih pantas.Rekod kami setakat ini ialah pengedar 1000+ di seluruh Malaysia,testimoni yang diterima purata seminggu 100+ (yang direkodkan sahaja),belum termasuk testimoni dari mulut ke mulut,panggilan telefon dan banyak lagi.

Penawar mujarab berasaskan minyak berkualiti dan herba terpilih mampu menyembuhkan dengan izin Allah. Minyak Herba Asmak ini telah terbukti berkesan mengatasi masalah asma, semput, batuk, selsema, gatal kulit, sakit kepala-mata-gigi, migrain, sembelit, buasir, bengkak, lenguh, senggugut, tergeliat, dan luka. Ramai yang memberi maklumbalas positif tentang kemujaraban produk ini. Kami mengumpul testimoni yang diletakkan watermark sejak bulan 6 , hasil penggunaan dari pelanggan-pelanggan dan anda boleh lihat sendiri di sini :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1105821242815647.1073741829.1003439389720500&type=1&l=c6e8cf9e31

Untuk mendapatkan informasi melalui infografik menarik boleh ke sini :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1114502041947567.1073741831.1003439389720500&type=1&l=e4636d7a2d

Boleh dapatkan produk Minyak Herba Asmak yang laris di pasaran dari pengedar kami yang berhampiran dengan anda.

 

Bedak Asma’

Bedak Asma’ atau akan dikenali sebagai Bedak Asmak selepas ini,diperbuat dari bahan semulajadi 100% iaitu bedak tanah liat putih berkualiti tinggi.Selamat digunakan untuk semua peringkat umur.Bedak dari tanah liat telah digunakan sejak zaman -berzaman lagi dan menepati saranan Rasulullah saw berkenaan penawar dari tanah untuk masalah kulit.

Merawat ruam pada bayi,ekzema,psoriasis,kudis buta,kurap,panau,kayap,gatal,cacar air,luka dan lain-lain

 

 

Apa keistimewaan Bedak Asma’ ?

Selain merawat masalah kulit di atas, ia juga mampu mengecutkan jerawat, mencantikkan dan mencerahkan kulit jika diguna selalu. Boleh dipakai setiap malam sebelum tidur

Mempunyai kadar UVA ratio yang tertinggi iaitu 0.88 di dalam Boot Star Rating untuk perlindungan UVA, jadi ia mempunyai kadar perlindungan MAKSIMUM terhadap UVA yang mengelakkan kedutan. Tidak menyumbat liang pori dan mampu merawat masalah kulit.

Penggunaan berterusan mampu merawat masalah kulit, mengelakkan kedutan, menghilangkan jerawat, melicinkan dan menjadikan kulit wajah lebih halus.

Bedak ini telah terbukti merawat ekzema, psoriasis, ruam, kudis buta, kurap, panau dan lain-lain.

Boleh dimakan untuk masalah cirit-birit dan gout. Selamat dan suci.

Teksturnya lebih halus,mudah serap,dan sejuk bila dipakai.

Beratnya 150g+-
Harga cuma RM38
Produk premium pada harga TERENDAH!

Mesti dimiliki oleh setiap keluarga.

Cara Pakai untuk masalah kulit : Dipakai sekerap yang mungkin.

Mempunyai permintaan tinggi semenjak dikeluarkan.

Pilihan Terbaik zaman-berzaman