“Rumah Impian”

Pagi semua! Eh eh. Da Ogos da? fuhh. Kelam kabut sikit bulan ni. Stok Minyak Herba Asma Mujarab restock lagi 1000 botol. 200 lebih botol da licin setakat pagi ni. Target dalam 2 minggu ni mesti kena kejar sale dan restock lagi. Bukan senang nak maintain income 5 angka setiap bulan. Tapi tak mustahil kan? Yang penting sentiasa fokus dengan ape yang kite buat. 💪🏻💪🏻 Baru la your dream comes true! Dulu angan2 nak bisness tapi tak tau nak bisness ape. Duit gaji habis bayar hutang. 😂😂😂
Bila da start bisness Minyak Herba Asma Mujarab, mula dari modal kecik2, sampai modal 20k, income setiap bulan pun boleh lebih dari gaji sendiri. Hari ni saya boleh mulakan dengan membina ‪#‎rumahimpian dengan hasil bisness Minyak Herba Asma Mujarab. Mujur bekerja dalam bidang construction, boleh costom made dan design rumah sendiri. 5 tahun jadi Engineer design rumah orang je kan. 😜
Semoga perjalanan membina #rumahimpian dipermudahkan.

 

Sumber: https://www.facebook.com/faaishah/posts/10210158270852279

Leave a Reply