Impian Menjadi Kenyataan

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua.
Impian menjadi kenyataan.
Perjalanan saya bermula sebagai pengguna untuk kegunaan anak-anak dan diri sendiri serta keluarga. Saya memilih untuk menjadi agen Minyak Herba Asma ini.
Di samping mencari sedikit sumber rezeki untuk keluarga dan menyebarkan kebaikan minyak ini.
Alhamdulillah, Setelah 3 bulan bersama #TeamMinyakAjaib ini.  Bimbingan yang tidak putus-putus dari Cikgu Fazilah, En Eddy dan rakan-rakan serta permintaan dari agen-agen yang semakin laju bersama-sama menyebarkan kebaikan minyak ini.
11 Mei 2016, dengan izin dariNya dan suami, saya berjaya mencapai impian untuk upgrade dari Stokis ke Superstokis.
Apa tidaknya, restock 50 botol sehari habis, restock 100 botol boleh habis dalam masa 2 hari. Bulan Ogos sahaja 2000 lebih botol terjual.
Di awal 1 September bergegas restock 1000 botol lagi untuk menampung permintaan para agen, superagen dan stokis. Sememangnya, produk yang baik mampu untuk menambat hati para pengguna.
Setiap dua bulan sekali saya akan berikan hadiah buat para pengedar yang mencatakan jualan tertinggi dan aktif sebagai penghargaan kepada mereka.  Bersyukur ditemukan dengan perniagaan ini.
Walau hanya jual beli biasa sahaja tanpa ada sebarang bonus, point dan lain-lain. Tetapi ini lah perniagaan yang membuatkan saya lebih senang dan tenang.
Mengajar saya untuk lebih disiplin dalam menguruskan kewangan perniagaan, membina #NasTeamEmpire dan bergerak bersama-sama dengan saling bekerjasama dan bersatu hati untuk meluaskan lagi.
Sejujurnya, tiada yang manis tanpa merasai pahit terlebih dahulu. 10 botol pertama sewaktu saya menjadi agen mengambil masa 1 bulan untuk terjual. Kini, saya Apa pun, kejayaan yang ada ini hanyalah permulaan. Banyak lagi yang perlu diusahakan dan dilakukan untuk lebih berjaya di masa hadapan.
Sentiasa berdoa dan tidak berputus asa walau apa yang terjadi. Semoga segala usaha kita dalam redha Illahi dan kebaikan Minyak Herba Asmak ini semakin dikenali.
Jom sertai saya di #NasTeamEmpire
Nurul Aqidah Sulaiman
SuperStokis Sabah
SN00401
0172165484
FB : Nurul Aqidah
Page :
1.      https://www.facebook.com/PenawarAsmaBatukLelah
2.       https://www.facebook.com/bedakasmasabah
Web : http://nashealthcare.blogspot.my/

Leave a Reply