SOALAN LAZIM (FAQ) PRODUK : MINYAK HERBA ASMAK

Adakah Minyak Herba Asmak ini sesuai untuk bayi atau orang tua?

Minyak Herba Asmak sesuai untuk semua peringkat umur dari yang baru lahir sehinggalah kepada orang tua kerana testimoni yang kami terima menunjukkan keberkesanan pada semua peringkat umur.Malah ada banyak testimoni bayi pramatang juga serasi menggunakannya.

Apakah kandungan Minyak Herba Asmak ini?

Minyak Herba Asmak ini diperbuat daripada minyak zaitun,minyak kelapa dara,habatussauda,pati gamat dan herba terpilih yang bukan sahaja selamat,tapi suci.Gunakan tanpa was-was kerana ia adalah hasil dari R&D (Research & Development ) @ Penyelidikan dan Pembangunan dan menggunanakan Teknologi Nano.

Berapakah kandungan minyak ini?

Kandungan minyak ini sebotol ialah 30ml.Dengan hanya sebotol sahaja dan penggunaan tak sampai suku botol,99% pelanggan telah pun dapat melihat keberkesanan dan merasai sendiri keajaiban minyak ini untuk sembuhkan asma dan pelbagai masalah lain dengan CEPAT dan BERKESAN.Bagaimanapun bergantung atas individu,yang penting gunakan dengan yakin,cara pakai yang betul,konsisten dan terus berdoa.

Apakah kegunaan Minyak Herba Asmak ?

Telah terbukti dengan banyak testimonial yang diterima,minyak herba asma dengan izin Allah mampu SEMBUHkan asma,semput dengan cepat.
Selain itu,ia mampu menyembuhkan batuk dan selsema serta mencairkan kahak.
Kegunaan lain ialah untuk gigitan serangga,luka,tergeliat,bengkak,lenguh dan sakit gigi.
Testimoni lain yang juga banyak kami terima ialah mampu membantu masalah senggugut,melancarkan darah,sembelit,buasir,strok,sakit kepala,migrain,resdung dan banyak lagi.
Kesimpulannya memang minyak ini satu KEPERLUAN yang mesti dimiliki oleh setiap keluarga dan WAJIB ada di setiap rumah.

Cara penggunaan Minyak Herba Asmak ?

Hanya perlu sapu di leher hingga dada,dari tengkuk hingga ke belakang sekerap mungkin untuk permulaan dan boleh hentikan bila sudah sembuh.Anda perlu rajin dan istiqamah menggunakannya dan kesan boleh dilihat seawal 1 hari -30 hari bergantung pada individu dan cara penggunaan.Cara guna minyak ini yang lebih terperinci beserta tip dan panduan akan diberikan oleh kami selepas pembelian dibuat,jadi jangan risau.Malah anda boleh merujuk kami jika ada apa-apa persoalan

Apakah kelebihan menggunakan minyak ini?

1- Jimat wang tak perlu berhabis untuk ubat,dan rawatan lain yang cuma mengurangkan,bukan MENYEMBUHKAN.
2- Jimat masa,tak perlu lagi ke klinik atau hospital untuk guna inhaler/nebulizer
3-Dengan hanya sebotol sudah boleh rasai perubahan
4- Kesan seawal 1 hari- 30 hari bergantung pada tahap penerimaan dan cara penggunaan.
5- Sesuai untuk semua peringkat umur

Apakah KEISTIMEWAAN Minyak Herba Asmak berbanding yang lain?

●Kami ambil masa yang lama untuk menjalankan R&D minyak ini agar ianya selamat dan berkesan lebih cepat.
●Kandungan minyak ini yang telah menjalani R&D lebih selamat,lebih suci,tidak “overdose” bahan tertentu dan tidak mengandungi bahan aktif yang tinggi.
●Minyak Herba Asmak lebih mesra kulit di mana peratusan alahan pada herbanya tersangat rendah dan mesra bayi.
●Minyak ini lebih cepat menyerap di kulit,sebab itu ramai yang mengakui keberkesanannya jauh LEBIH CEPAT kerana menggunakan teknologi nano.
●Minyak ini berangin dan tidak panas kerana ianya mengikut piawaian yang ditetapkan dan kandungannya sentiasa sama tidak berubah sebab dihasilkan di kilang yang GMP dan mempunyai sukatan kandungan bahan yang sama.
●Minyak Herba Asmak bukan sahaja berkesan untuk asma,semput,lelah,batuk,kahak,selsema,gigitan serangga,luka,terkena api tetapi juga berkesan untuk sakit perut,bengkak,lenguh,buasir,sembelit,senggugut,membantu melancarkan darah,sakit kepala,migrain,resdung,sakit gigi,strok dan ulser.
●Mereka yang mendapatkan minyak R&D akan diberikan rundingan cara pakai mengikut masalah yang dihadapi dan biasanya akan dipantau oleh pengedar sah yang mempunyai ID.Malah pelanggan digalakkan berhubung dengan pengedar yang berkenaan sama ada untuk sebarang masalah berkaitan atau berkongsi pengalaman mencuba.
●Kami memberi jaminan kesucian dan keselamatan produk kepada pengguna.

Bagaimana cara untuk mendapatkan Minyak Herba Asmak ?

Pastikan anda mendapatkan minyak dari pengedar sah syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB) yang memaparkan No ID sahaja,dan jika anda ragu-ragu,anda boleh meminta ID pengedar dari mereka.Kebelakangan ini ramai pihak yang menggunakan gambar dan bahan pemasaran syarikat tetapi menjual produk lain dan cara ini teramatlah tidak beretika.Sokonglah 1000+ pengedar kami yang berdaftar dengan cara yang sah.

Dapatkan minyak ini dari Pengedar sah yang mempunyai ID dari syarikat MHAMSB sahaja.

Sebarang pertanyaan,sila hubungi no rasmi HQ Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd(MHAMSB) iaitu 0199708897.Maklumkan lokasi dan no tel anda,wakil kami akan menghubungi anda dengan pantas.
Anda juga boleh PM ke fb rasmi syarikat : Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd
Website rasmi : Penawarasma.com.my
Website : Penawarasma.com / Bedakasmak.com
SOALAN LAZIM (FAQ) PRODUK : BEDAK ASMAK

Bedak Asmak ini diperbuat dari apa?

Ianya diperbuat dari tanah liat putih kaolin yang berkualiti tinggi dan terbaik di dunia.Ianya ditambah dengan air ion berkualiti tinggi.Tiada campuran bahan kimia melainkan tanah liat putih 100%

Adakah ianya sesuai untuk semua peringkat umur?

Sesuai untuk semua peringkat umur dan hampir semua masalah kulit.

Apakah kegunaannya?

Selain merawat ruam,ia juga sesuai untuk  penyakit kulit seperti *psoriasis,ekzema,gatal-gatal kulit,kudis buta,kayap,demam campak dan lain-lain berkaitan dengan penyakit kulit.*
Selain dari itu,kami juga menerima testimoni untuk masalah gout dan cirit birit.Ianya boleh dimakan,dan selamat jika tertelan.

Bagaimana cara menggunakannya?

Pakai bedak ini ini bahagian yang bermasalah.Sapukan pagi selepas mandi,malam sebelum tidur dan seberapa banyak kali dalam sehari untuk dapatkan kesan maksima.
Cara pemakaian di waktu siang :
Selepas beberapa jam,jika bedak kelihatan pudar dan diserap peluh,cuci bersih dengan air,lapkan dan keringkan kemudian sapu.

Sekiranya bedak kelihatan kering,tambahkan sedikit air yang bertapis sahaja atau air zam-zam dan elakkan terkena klorin air paip.

Sesuai digunakan untuk semua jenis masalah kulit.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan boleh rujuk kami.

Cara pakai yang lebih terperinci akan diberikan oleh pengedar selepas membuat pembelian.

Apakah kelebihan Bedak Asmak ini ?

*Bedak Asmak diperbuat dari bahan semulajadi 100% dan bebas bahan kimia berbahaya.Produk ini dihasilkan dari tanah liat putih berkualiti tinggi.Selamat digunakan untuk semua peringkat umur.
*Bedak dari tanah liat telah digunakan sejak zaman -berzaman lagi dan menepati saranan Rasulullah saw berkenaan penawar dari tanah untuk masalah kulit.
*Merawat ruam pada bayi,ekzema,psoriasis,kudis buta,kurap,panau,kayap,gatal,cacar air,luka dan lain-lain
*Selain merawat masalah kulit di atas,ia juga mampu mengecutkan jerawat,mencantikkan dan mencerahkan kulit jika diguna selalu.Boleh dijadikan bedak sejuk dan dipakai setiap malam sebelum tidur.
*Mempunyai kadar UVA ratio yang tertinggi iaitu 0.88 di dalam Boot Star Rating untuk perlindungan UVA,jadi ia mempunyai kadar perlindungan MAKSIMUM terhadap UVA yang mengelakkan kedutan.Tidak menyumbat liang pori dan mampu merawat masalah kulit.
*Penggunaan berterusan mampu merawat masalah kulit,mengelakkan kedutan,menghilangkan jerawat,melicinkan dan menjadikan kulit wajah lebih halus.
*Bedak ini telah terbukti merawat ekzema,psoriasis,ruam,kudis buta,kurap,panau dan lain-lain.
*Boleh dimakan untuk masalah Cirit-birit dan gout.Selamat dan suci.
*Teksturnya lebih halus,mudah serap,dan sejuk bila dipakai.

Berapakah berat kandungan dan harganya ?

Beratnya 150g+-
Harga cuma RM38
Produk premium pada harga TERENDAH!

Mesti dimiliki oleh setiap keluarga.

Salah satu cara Nabi SAW mengubati penyakit kulit seperti yang terdapat di dalam Hadith Sohih membuktikan Nabi SAW menggunakan tanah liat mengubati penyakit kulit dan lain-lain penyakit. Kita hanya berusaha,kesembuhan itu datangnya dari Allah swt.

Bagaimana cara mendapatkan Bedak Asmak ?

Dapatkan dari pengedar sah yang mempunyai ID sahaja.
Page rasmi di fb : Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd
Page fb produk : Penawar Ruam Pada Bayi
Website : Penawarasma.com.my / BedakAsmak.com