Bagaimana Aku Bermula

Dari Dropship ke Superstokis Negeri ~

Macam mana Una jana pendapatan secara kasarnya 5 angka dalam masa sebulan hanya dengan menjual MHAM? Nampak macam biasa je minyak cinonet ni tapi sebenarnye sangat luarbiasa permintaanya..

Sebelum ini Una bekerja sebagai Software Engineer di sebuah syarikat MNC di Cyberjaya. Lebih kurang 3 tahun 6 bulan sebelum menjadi fulltime housewife.

Secara jujurnya, pendapatan yang Una dapat dengan menjual MHAM & BA hari ini sama level dengan gaji level SE2/MTS. Awak rasa rasa berbaloi tak? Bekerja dari rumah dan dapat membesarkan anak depan mata dapat gaji macam tu?
Peduli lah orang nak kata lari bidang ke apa. Yang penting Una dapat survive dengan ekonomi yang semakin mencabar ni.

Kalau tak pecahkan ruyung manakan dapat sagunya. Yang penting jangan sekali putus asa.

Una dah rasa bagaimana bekerja dengan orang dan bagaimana Una mulakan dari ZERO.

Bermula dengan dropship sehinggalah di beri kepercayaan untuk menjadi SuperStokis Negeri Selangor MHAMsb.

Syukur kerana dipertemukan dengan mentor yang hebat Cikgu Nor Fazilah Abd Mohd yang tak henti memberi support dari segi mental, ilmu dll. Syukur juga dapat suami, keluarga dan ahli team yang sangat supportive dan mereka menjadi pembakar semangat una.

Sebenarnya ini baru titik permulaan untuk lebih berjaya. Kejayaan tidak akan datang bergolek. Berdoalah dahulu kemudian usaha dan ikhtiar bagaimana untuk majukan diri barulah tawakkal.

Husna Najihah Abdullah
Id : SN00801
013-2503096

Fb Page :
1. Penawar Asma, Batuk dan Selesema
https://www.facebook.com/hnrkids/

2. Penawar Sakit Kulit
https://www.facebook.com/penawarsakitkulitnatural/

Web :
http://penawarsakitasma.blogspot.my/

IG :
1. penawar.asma.batuk.selesema
2. penawar_sakit_kulit

Leave a Reply